• İlkokul-Ortaokul: 0222 310 00 80
  • Lise: 0222 310 00 81-82

- CSI EDUCATION ULUSAL TURNUVASI OKULUMUZDA GERÇEKLEŞECEK - 17.09.24

CSI Education, ortaokul ve lise öğrencileri için hazırlanmış 20 haftalık bir suç bilimleri ve olay yeri inceleme programıdır. Bilimsel gelişmeler ışığında öğrencilerin takım çalışması ile , analitik düşünebilen, yaratıcı, problem çözme becerileri gelişmiş bireyler olmasını hedeflemektedir.

2017 yılından beri her yıl farklı bir tema ile başlayan CSI Education'un bu yılki 8. sezon teması "UZAY"dır ve okulumuz ortaokul lise öğrencileri tarafından yoğun ilgi görmektedir.

14 Eylül Cumartesi günü İzmir'de gerçekleşen Öğretmenler toplantısına Okul Müdürümüz Ali Akarsu, Müdür Yardımcımız ve CSI Danışma Kurulu Üyesi Esra Çelik ve ortaokul/liseden 14 öğretmenimiz katıldı.

Türkiye'deki farklı okullarda, 20 haftalık eğitimini tamamlayan her takım 3 Mayıs günü Ulusal Turnuva'da buluşacaklar.

CSI Education 8. sezon Ulusal Turnuvası'na, 3 Mayıs 2025'te, Çağdaş Okulları olarak ev sahipliği yapacak olmanın gururunu yaşıyoruz.