• İlkokul-Ortaokul: 0222 310 00 80
  • Lise: 0222 310 00 81-82

- İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ OXFORD2GETHER SEMİNERİNE KATILDI - 17.09.24

English Teachers from Özel Çağdaş Schools Attend Oxford2gether Seminar

On Saturday, September 7th, the foreign languages department teachers from Özel Çağdaş Schools participated in the Oxford2gether seminar, held at the Merlot Hotel. During the event, training sessions were conducted by educational consultants Joon Lee and Esra Ezici.

The sessions focused on key topics including:

*AI-powered teaching strategies for English language teachers

*The importance of communication and collaboration and how to integrate both into language classrooms

*Strategies for encouraging students to think critically in English

The seminar provided valuable insights for teachers aiming to enhance their classroom practices.

Özel Çağdaş Okulları İngilizce Öğretmenleri Oxford2gether Seminerine Katıldı

7 Eylül Cumartesi günü, Özel Çağdaş Okulları yabancı diller zümresi öğretmenleri Merlot Otel'de düzenlenen Oxford2gether seminerine katıldılar. Etkinlik sırasında, eğitim danışmanları Joon Lee ve Esra Ezici tarafından verilen eğitim oturumları gerçekleştirildi. Bu oturumlarda öne çıkan konular şunlardı:

- İngilizce öğretmenleri için yapay zeka destekli öğretim stratejileri

- İletişim ve iş birliğinin önemi ve bunların dil sınıflarına nasıl entegre edilebileceği

- Öğrencilerin İngilizce olarak eleştirel düşünmelerini teşvik etme stratejileri

Seminer, öğretmenlerin sınıf uygulamalarını geliştirmelerine yardımcı olacak değerli bilgiler sundu.