• İlkokul-Ortaokul: 0222 310 00 80
  • Lise: 0222 310 00 81-82

- HAFTANIN YILDIZLARI - 14.06.24

Özel Çağdaş Okullarında her cuma olduğu gibi bu hafta da çeşitli alanlarda başarı elde eden öğrencilerimiz, İstiklal Marşı töreninde “Haftanın Yıldızları” başarı belgelerini aldı.

Sigma Olimpiyatlarında Dünya 5.si olan öğrencimiz Mustafa Bayraktar ve Dünya 7.si olan öğrencimiz Elif Genç;

Eskişehir Okullar Arası Minik Erkekler Basketbol İl Birinciliği Müsabakalarında Eskişehir 3.sü olan takım oyuncularımız Asır Tekin, Bulut Canaz, Alaz Öztürk, Aziz Yaman Kocabaş, Ata Sarp Ahi, Arel Arslan, Derin Ateş, Kerem Kuru, Mert Efe Esen, Ata Canarslanlar, Ozan Yıldız, Bulut Aras, Ateş Aydın, Ali Çınar Öndikmen, Can Çırpan ve Mehmet Alpoğlu;

Okumuzda düzenlenen 5 ve 6. Sınıflar Futbol Turnuvasınde şampiyon olan 6-A sınıfı öğrencilerimiz Kerem Arslan, Sadık Atakan Demir, Çağan Alp Özbek, Mehmet Hamza Pars Yagan, Toprak Ayaz, Kuzey Özer, Tarık Düzerdik, Yasin Yılmaz, Ömer Sıtkı Arslanoğlu ve Burak Akyıldız başarı belgelerini aldı.

Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Mutlu bir tatil diliyoruz!